Inscripcions >> PERÍODE D'INSCRIPCIONS OBERT FINS AL 7 DE FEBRER

Talent gironí és una nova secció per donar visibilitat al talent musical de les comarques gironines, una nova secció del festival, que neix apadrinada per Fundació Valvi. Les actuacions tindran lloc durant el festival, i entre tots els participants es premiarà al millor talent gironí d’aquesta edició. El premi es donarà a conèixer una vegada finalitzi el festival en una roda de premsa amb dia i hora per determinar.
Com a mínim el 50% dels components han de residir o haver nascut a comarques gironines.

Informació de residència dels components del grup.
Explica’ns quin projecte vols presentar. Honoraris que proposeu per dur a terme aquesta actuació. Si teniu contractades més actuacions musicals a Catalunya un mes abans, o un mes després de l’actuació prevista al festival Strenes.
Web de l'artista/grup o canals de Youtube, Bandcamp, Spotify, SoundCloud o enllaços relacionats.
EXAMINAR...
EXAMINAR...
EXAMINAR...
EXAMINAR...
*Pes màxim de cada arxiu 10MB.
* En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal el client queda informat que les seves dades personals reflectides en aquest acte passaran a formar part d'un fitxer automatitzat titularitat de PASCUAL ARTS MUSIC SLU, i seran tractats d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, mentre estigui vigent la relació , i amb posterioritat a la finalització de la mateixa als efectes oportuns i durant el termini establert en la legislació vigent. Aquestes dades podran ser comunicats a tercers, sense el consentiment del titular, sempre que respongui a una necessitat de la relació laboral, tal com s'estableix en l'art. 11.1 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de dades. PASCUAL ARTS MUSIC SLU farà ús dels mateixos exclusivament per a la finalitat indicada.