Presenta "Colibrí en flames"

Divendres 31 Març | 21:00h

Teatre Municipal

Preu: 18€ / 15€ / 12€ / 10€

COMPRA LA TEVA ENTRADA
ABONAMENT 2 ESPECTACLES
Gaudeix d'un 10% de descompte

Un dels grups més inclassificables i originals del panorama musical català presenta nou disc “Colibrí en Flames” i ho farà de manera oficial al festival Strenes.

Un treball on els de la Cellera retornen als seus orígens instrumentals a través de la música d’envelat, els sons eteris i reverberants, les melodies vocals, l’èpica en minúscules i el rock’n’roll de butxaca; un disc igni, a estones delicat i tímid, però on hi batega amb força el coratge d’aquells petits herois que, dia a dia, desafien la gravetat.

Colibrí en flames és la sisena referència discogràfica del grup de la Cellera de Ter i s’edita quatre anys després de l’èxit de Tants caps tants joguets, A Colibrí en flames l’Orchestra Fireluche aposta de nou per les sonoritats instrumentals, passades, aquesta vegada, pel sedàs del productor anglès Morgan Caney, qui ha donat a l’àlbum un caràcter molt més ingràvid i, fins a cert punt, arriscat, del que el grup ens tenia acostumats.

Així, a Colibrí en flames s’hi fan més evidents que mai la presència de sons electrònics low-fi, les gravacions de camp i uns arranjaments que, en alguns casos, redibuixen profundament els temes respecte a com havien estat concebuts en un principi, donant-los-hi una profunditat i una textura inèdites fins ara.

Aquest fet, juntament amb l’ús constant de les veus dels músics tractades com un instrument més, a estones melòdic, a estones rítmic, la incorporació per primera vegada d'una guitarra elèctrica i l’energia i la vitalitat habituals del grup, fan de Colibrí en flames un dels discos més sorprenents i complets de l’Orchestra Fireluche fins al moment.

Colibrí en flames es va enregistrar a Estudis Ground de Cornellà de Terri a finals de juny del 2016 amb Jaume Figueres com a tècnic de so, ha estat produït i arranjat per Morgan Caney i compta amb les il·lustracions i el disseny de Delphine Labedan. 

A Strenes el grup comptarà amb la col·laboració de la coral POPVEUS de la Cellera de Ter, dirigida per David Mauricio, a més d'algun convidat sorpresa.

Orchestra Fireluche