Estrena nou disc

Dissabte 1 Abril | 21:00h

Auditori - Sala Montsalvatge

Preu: 20€ / 15€

COMPRA LA TEVA ENTRADA
ABONAMENT 2 ESPECTACLES
Gaudeix d'un 10% de descompte

Blaumut va acomiadar el 2016 amb un espectacle final de gira a la Sala Apolo de Barcelona, on un cop més, van exhibir la seva capacitat de convocatòria, venent totes les entrades amb mesos d’antelació. Ara, aquest 2017 tornen amb tota la força amb un nou disc i gira amb què recorreran la totalitat dels Països Catalans. L’àlbum, encara sense títol, s’ha enregistrat a l’estudi Grabaciones Silvestres, amb la producció de Marc Parrot, i apareixerà a la primavera editat per Música Global. Aquesta nova obra serà un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència.

En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, els barcelonins han sabut girar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales, festivals i festes majors oferint sempre el millor espectacle possible.

230 concerts a Catalunya i a tot l’Estat, guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, l’últim el Premi Enderrock 2016 a l’artista de l’any, són la prova més fefaent de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Pa amb oli i sal” (2.500.000 reproduccions) i “Bicicletes” (1.500.000).

Blaumut