Presenta nou disc

Divendres 7 Abril | 21:00h

Teatre Municipal

Preu: 20€ / 18€ / 15€ / 12€

COMPRA LA TEVA ENTRADA
ABONAMENT 2 ESPECTACLES
Gaudeix d'un 10% de descompte

Dos anys i setanta concerts després d’enlairar el seu Pegasus (2015), Joan Miquel Oliver estrena en directe el seu nou àlbum, Atlantis. El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font obre el ventall estilístic de l’anti-folk a l’electro, de la rumba al funk del pop pur, i cap a tot el que es pugui imaginar.

Un veritable contrapunt sonor i també literari en un repertori ordenat en tres blocs de quatre cançons que giren al voltant d’un mateix leitmotiv: les persones. De la mà de Nins a tobogans, evocació de la infància més primitiva i precognitiva de l’autor, entrem en un somni per on desfilen Agricultors ingràvids, herois de civilitzacions perdudes i, és clar, homes i dones estupefactes davant la seva pròpia forma de vida.

Individu i societat, una relació de la que sorgeixen meravelles com Posidònia, Disseny de producte i també Rumba del temps, single d’avançament i sintonia oficial d’aquesta primavera. Un nova prova, en definitiva, que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d’alt contingut poètic amb una material que passa sovint desapercebut.

Col·labora:
Joan Miquel Oliver <span>amb la col·laboració de la </span>Jove Orquestra Comarques Gironines