presenta "Black is Beltza ASM Sessions"

Divendres 21 Abril | 22:00h

Auditori C. Cultural la Mercè

Preu: 12€

COMPRA LA TEVA ENTRADA
ABONAMENT 2 ESPECTACLES
Gaudeix d'un 10% de descompte

Des del festival Strenes tenim el gran plaer de poder comptar amb Fermin Muguruza en aquesta edició. Un dels grans músics i artistes del País Basc  presentarà el seu disc enregistrat a Barcelona “Black is beltza ASM sessions” amb una Live dub session acompanyat de Chalart 58. Muguruza és una peça clau per entendre l’evolució musical del panorama internacional. Semblava que l’etapa de Kortatu seria insuperable, però amb Negu Gorriak va mostrar que el mestissatge era possible i que la música en euskera pot ser escoltada i ballada a tot el món. La seva prolífica etapa en solitari no deixa de sorprendre en cadascun dels projetes que porta a terme. Parlar de Fermin Muguruza és parlar d’un dels grans .

En aquesta ocasió i en un aforament molt limitat, Fermin Muguruza  actuarà per primera vegada a Girona acompanyat de Chalart 58, i presentant el disc que van realitzar durant l’exposició que va dur a terme al Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona.

En directe s’acompanyaran d’un reduït però potent equip artístic format per Matah a les veus i Josep Blanes al trombó, que acompanyara a Muguruza i Chalart 58 amb les seves melodies i la seva energía.

A l’escenari també comptaran amb la presencia de l’artista plàstic Quim Moya qui ens ajudarà a apropar-nos encara més a aquest univers tansmèdia que és Black is Beltza. 

Fermin Muguruza & Chalart 58