Presenten "Un estrany poder"

Diumenge 30 Abril | 21:00h

Escales de la Catedral

ENTRADES EXHAURIDES

Tres anys després del seu últim disc, torna un grup que ja no necessita presentació. Els Amics de les Arts publicaran un nou àlbum aquest 2017 anomenat “Un estrany poder”. Un disc que es presentarà de manera oficial al nostre festival a l’exclusiu escenari de les Escales de la Catedral de Girona. Un concert pel qual es van exhaurir les entrades en tan sols 24 hores.

Amb 11 anys de trajectòria a l'esquena la banda segueix apostant per fer un salt endavant a cada disc. Aquest cop és majúscul. Per produir, enregistrar i mesclar aquest nou treball, Els Amics de les Arts han comptat amb l’escocès Tony Doogan, una de les figures clau per entendre la música pop independent britànica dels darrers vint anys. Amb una trajectòria contrastada a nivell mundial, Doogan ha estat el responsable sonor de bandes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals. El binomi Amics-Doogan ha donat com a resultat un disc descaradament expansiu, ple de cançons que eixamplen la sonoritat del grup sense renunciar a la seva perfectament coneguda identitat.

Actualment la banda treballa intensament en una posada en escena que permeti plasmar tots el matisos i ampliar l'experiència de l'àlbum en directe.

<span>Gran concert de Clausura:</span>  Els Amics de les Arts