Presenta "Skin"

Dissabte 29 Abril | 23:00h

YEAH Indie Club

ENTRADA LLIURE

Aquest 2017 s’acompleixen 14 anys de carrera d'aquesta banda formada per Louise Sansom (veu), Ferran Palau (sintes i teclats), Núria Monés (guitarra elèctrica), Juanjo Montañés (samplers) i Miquel Plana aka Zuma (baix) .Anínimic han esdevingut una de les bandes culte del nostre país. Durant aquest temps han telonejat a artistes de talla internacional com :Portishead,o These New Puritans entre d’altres. Amb el seu anterior disc van guanyar el premi Altaveu a la trajectòria

El nou disc que presentaran a l’Strenes porta com a títol "Skin", un disc que suposa  un canvi, una transfòrmació respecte al que ens teníen habituats. Amb els seus dos últims discs, la banda ja ens havia convidat a endinsar-nos en les parts més fosques del bosc, allà on el dia donava pas a la nit, l'aire feia olor d’amenaça i el verd es transformava en un negre que bategava al so d’un cor potent, urgent, amb mil cares. A "Skin", simplement, segueixen explorant aquestes mateixes ombres però amb una llanterna que emet una llum nova i sorprenent. La màgia segueix present en l'àlbum com sempre ha estat present en tot el que ha editat la banda.

Una oportunitat única per veurel’s de prop. Espavila ja que  a la seva darrera visita al festival al 2015 es va quedar gent sense poder entrar a la sala. 

Anímic