Glaucs 25 Anys

Glaucs.jpg
02.07 _ 21h x Teatre Municipal

Preu: 25€ / 22€ / 15€


Glaucs tornen per celebrar els seus 25 anys amb noves cançons i nova gira.

Estrenaran nou espectacle de directe al festival Strenes. Ho faran al majestuós Teatre Municipal de Girona . Les entrades es posen demà a la venda a les 10 del matí a la web del festival

Glaucs celebren els seus vint-i-cinc anys dalt dels escenaris aquest 2020 amb noves cançons sota el braç que es publicarà durant aquest primer trimestre.

La primera oportunitat per veure’ls en directe serà al festival Strenes de Girona amb un concert molt especial, on un grapat de col·laboradors faran que els èxits de sempre de la banda i el nou repertori s’universalitzi.

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994 i una de les bandes més populars de la l’anomenada segona generació del rock català. Durant els seus primers nou anys de vida, van editar un total de sis discs deixant èxits Inter generacionals com "Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer” “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” entre d’altres . Jofre Bardagí el carismàtic líder de la banda va demostrar que és un dels grans compositors de casa nostra. Al 2014 van publicar el seu darrer disc d’estudi.

A l’Strenes podrem veure la nova posada en escena d’un grup de llarga durada i que arriba amb energies renovades dalt de l’escenari